Griekse taalles op 3 niveaus

μιλάς ελληνικά;

Kun je bovenstaande tekst lezen?

Nee, die kan ik niet lezen.

Ναι, μπορώ να το διαβάσω.

Αυτό είναι παιχνιδάκι!

Zoek de verschillen?

Op ieder niveau leer je weer andere dingen. Spreken en verstaan leer je natuurlijk het beste in de cursus in Epidavros.
Daar is een basis voor nodig die je ook online kunt leren.

Wat zeggen de cursisten?

Wow! Wat heb ik veel bijgeleerd door de cursus Μιλάω Ελληνικά!
Tijdens mijn vakantie op mijn geliefde Κέρκυρα ging het praten al zoveel beter dat er zelfs Grieken waren die niet meteen doorhadden dat ik een toeriste was. Daardoor kreeg ik soms in zo een hoog tempo antwoord in het Grieks dat ik met mijn oren stond te klapperen Ook kon ik eindelijk een gesprekje voeren met de eigenaresse van het hotel die zelf bijna geen Engels kent.
Het verstaan en vertalen in mijn hoofd daar moet ik wel nog flink mee aan het werk door middel van Griekse tv te kijken en radio te luisteren maar ik ben al zo blij met de vorderingen die ik heb gemaakt!
Dank je wel Karen
Petra Vriend

Cursist niveau 1 online.

Wat een mooie en leerzame ervaring. Dat is het in 1 zin samengevat. De cursus zat goed in elkaar, de grammatica door Kostas en de praatles van Karen. Kostas gaf goed en duidelijk les, hij sprak meestal Grieks, maar langzaam, zodat het niet al te moeilijk werd. Met Karen hadden we op hele mooie locaties de praatles. We hebben leuke uitstapjes en etentjes gedaan. Huiswerk hadden we ook, maar er was voldoende tijd voor andere dingen. Epidavros is een plek waar ik heel graag nog een keer terugga, ik voelde me er al meteen thuis. Het heeft een prachtige omgeving, het is een gezellig dorpje en het Griekse eten in de vele restaurantjes was super. Karen is een topvrouw, heel gastvrij, ik voelde me er echt welkom. Ze heeft deuren voor me geopend waarmee ik weer mee verder kan. Deze taalcursus kan ik iedereen aanraden, die in het prachtige land zelf, de taal wil leren.
Madeleine

Cursist niveau 2 in Epidavros

Met mijn voorliefde voor Griekenland, de mensen en de taal, heb ik de juiste beslissing genomen door een taalles te volgen bij Karidies. Een weekje Griekse les in Epidavros was voor mij een bestemming om bij te komen van de hectiek van mijn dagelijkse leven, maar ook om mijn grammaticale kennis bij te spijkeren. Kostas is een goede leraar. Ik heb met veel plezier dagelijks de lessen bij hem gevolgd in de natuurlijke omgeving onder de grote dennenboom. Hij heeft me met veel geduld nog meer laten proeven aan de veelzijdigheid en rijkdom van de grammatica en de taal. Er was ook genoeg tijd om heerlijk van het dorp en de zee te genieten.
Ik weet zeker dat ik terugkeer naar dit inspirerend deel van Griekenland vol vriendelijke mensen en gemoedelijk Grieks leven. Mijn verliefdheid voor het land, de taal en de cultuur is hiermee nog lang niet bevredigd. Ik moet er weer naar toe! Karen bedankt voor je gastvrijheid. Je bent een uitstekende gastvrouw en docente. Je laat een andere meegenieten van je levensstijl in Epidavros, daarnaast open je een pad voor een ander. De ander moet dan zelf weten wat hij/zij ermee doet. Je hebt je bron gevonden. Ik kan iedereen een taalcursus in Epidavros van harte aanbevelen.
Evelien Samson

Cursist niveau 3 in Epidavros

Grieks niveau 2 in Epidavros

Grieks niveau 1+/2 in Epidavros

Grieks niveau 1+ en 3 in Epidavros

Als je nu niet begint, wanneer dan wel?

Naar niveau 1 online

Ja leuk

Naar niveau 1+ in Epidavros

Naar niveau 2+ in Epidavros